Попитайте който и да е морски пехотинец за най-великите снайперисти

...
Попитайте който и да е морски пехотинец за най-великите снайперисти
Коментари Харесай

Най-смъртоносният снайперист на Корпуса на морската пехота, Чарлз „Чък“ Мауини, умира на 75

Попитайте който и да е морски пехотинец за най-великите снайперисти на службата и вълна от препратки към именития сержант артилерист. Карлос Хаткок сигурно ще наводни диалога. И въпреки всичко различен снайперист, Чарлз „ Чък “ Моунини, безшумно надмина Хаткок като най-смъртоносен в Корпуса на морската пехота.

Лейквю, Орегон, роден, записва 103 доказани убийства във Виетнам за интервал от 16 месеца през 1968 година и 1969 година Докато се завърне вкъщи, му се приписват още 216 „ евентуални убийства “, подредба за произшествия, при които актът на потвърждаване на ликвидиране в дейна военна зона би заплашил сигурността.

Mawhinney, чието майсторство със снайперска пушка Remington M40 във Виетнам остана значително загадка до инцидентно споменаване в неразбираема книга от 1991 година, умря на 12 февруари в дома си в Бейкър Сити, Орегон. Той беше на 75.

Въпреки че Sgt. Стрелбата с мъртви очи на Мауини затвърди мястото му в пантеона на великите морски пехотинци, той съвсем в никакъв случай не е стан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР