Попитан дали се е страхувал да се намеси, докато мъжът

...
Попитан дали се е страхувал да се намеси, докато мъжът
Коментари Харесай

Дейвид Дейвис: Бивш министър, приветстван като „герой“, след като се намеси, за да спре уличното нападение над бездомен мъж

Попитан дали се е страхувал да се намеси, до момента в който мъжът е бил нападнат, той сподели: „ Не съм мислил за това, преди малко го направих. “

Най-новото в политиката: Премиерът доближи ново дъно в мрачното изследване

Г-н Дейвис разказа по какъв начин един от нападателите „ отстъпи “, когато се опита да помогне на мъжа, само че другият „ ме замахна няколко пъти “.

„ Току-що видях тези две момчета от другата страна на пътя и видях един ботуш да се свърже с глава и спрей от кръв “, сподели той.

След нападението господин Дейвис заведе мъжа в жилището си, където той преспа на дивана си цяла нощ, преди MP да го води в незабавна помощ, с цел да получи лекуване.

„ Той към момента кървеше сутринта, тъй че го заведох в незабавна помощ. Те го огледаха и изглеждаха удовлетворени от него “, сподели той.

„ Ледено успокоение “

Гуто Хари, някогашен шеф по връзките на Борис Джонсън, който беше с господин Дейвис по това време, сподели пред Sky News, че е било „ ужасяващо “.... едвам на 500 метра от Народното събрание ".

Г-н Хари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР