Попитан дали първите забележителни военни успехи на Русия през последните

...
Попитан дали първите забележителни военни успехи на Русия през последните
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО: Най-добрият начин да почетем паметт...

Попитан дали първите забележителни военни триумфи на Русия през последните месеци, последвани от гибелта на Навални, биха могли по някакъв метод да оказват помощ за ускорение на приемането от Конгреса на пакета за военна помощ за Украйна, Столтенберг сподели, че „ най-малкото тези две събития демонстрират незабавната нужда от поддръжка на Украйна ".

 

„ Отчасти, с цел да предотвратим по-нататъшен прогрес на Русия, само че също по този начин и с цел да подсигуряваме, че Украйна може да освободи повече територия в това време. И аз надълбоко имам вяра, че най-хубавият метод да почетем паметта на Алексей Навални е да подсигуряваме, че президентът Путин няма да завоюва на полесражение, само че че Украйна печели. “ – означи генералният секретар на НАТО.

Според него положителната вест е, че няколко страни са оповестили военна помощ за Украйна през последните няколко дни.

 

„ Видяхме огромни нови известия от Швеция, да вземем за пример, за над 600 милиона $ спомагателна поддръжка, в това число бойни лодки, противовъздушна защита и обилни количества муниции. Канада разгласи огромна спомагателна поддръжка, в това число над 800 съвременни дрона. И това прибавя до изказванията, направени от Франция и Германия предходната седмица, осигуряващи милиарди долари спомагателна поддръжка. Съобщението на Япония е доста добре пристигнало. Също тази седмица, над $100 милиона $ в допълнение за почистване на мини.

Така че ние, несъмнено, сме фокусирани върху Съединените щати, само че също по този начин виждаме по какъв начин други съдружници в действителност се ускоряват и оказват забележителна поддръжка на Украйна “, акцентира Йенс Столтенберг.

 

Превод ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР