Попитахме ChatGPT каква може да бъде цената на Cardano (ADA)

...
Попитахме ChatGPT каква може да бъде цената на Cardano (ADA)
Коментари Харесай

Попитахме ChatGPT каква ще бъде цената на Cardano до края на 2023 г.

Попитахме ChatGPT каква може да бъде цената на Cardano (ADA) към края на 2023-та, въз основа на механически разбор, историческо показване и други метрики.

Преди да забележим какво отговори чатботът, който е основан на изкуствен интелект, дано забележим какво тъкмо съставлява ChatGPT.

Какво е ChatGPT?

ChatGPT е широкомащабен езиков модел с изкуствен интелект, създаден от OpenAI, който е подготвен върху големи количества текстови данни. Това разрешава на бота да схваща и генерира отговори на комплицирани запитвания от страна на потребителя. Това е езиков модел, чиято съществена цел е да генерира отговори като човек. Въпреки че се пробва да бъде прецизен, потребителят би трябвало да ревизира генерираната от него информация, защото ботът не е планиран да бъде 100% прецизен, а по-скоро да имитира човек.

Чатботът няма достъп до данни в действително време, като да вземем за пример настоящите пазарни цени на разнообразни активи, нито е наясно със събитията на международната сцена след септември 2021 година И въпреки всичко беше допустимо да получим неговата прогноза за цените на Cardano ( ADA ) през идващите години и отговорът му беше завладяващ.

Прогноза за цената на Cardano

След като от CryptoDnes помолихме чатбота да даде вероятния ценови диапазон за Cardano до края на 2023 година, ChatGPT отговори, че алткойна има капацитет за напредък като се има поради ангажираността на екипа от разработчици, концепцията на плана за бъдещето, мощната общественост, историческото показване на цената и триумфа на създателя Чарлз Хоскинсън с други планове като Етериум.

Въпреки този отговор, чатботът въпреки всичко посочи, че няма по какъв начин да се даде финален отговор за бъдещата цена на ADA.

ChatGPT даде ценови диапазон по отношение на предоставените данни сред $0.70-$1 за края на 2023 година

Технически разбор на ADA

Към момента на издание ADA се търгува на цена от $0.36 след 4.8% спад на седмичната графика и има размер на търговия от $173 милиона.

Според еднодневния механически разбор на TradingView доминират мечи настроения като обобщението и пълзящите междинни със надлежно 15 и 13 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР