Попфолк звездите Азис и Галена стегнаха куфарите за турне в

...
Попфолк звездите Азис и Галена стегнаха куфарите за турне в
Коментари Харесай

Галена и Азис пуснаха билети по 150 долара

Попфолк звездите Азис и Галена стегнаха куфарите за турне в Съединени американски щати, а почитателите би трябвало да броят сред 80 и 150 $ за билет, в случай че желаят да ги чуят онлайн. Въпреки че артистите пълнят на макс нощните заведения у нас, към този момент има свободни пропуски за участията им оттатък Океана поради високите цени.

Изпълнителката на „ Ти не си за мен “ и Костинбродският славей ще се разпишат с три концерта. На 9-и октомври те ще се срещнат с феновете на лекия род в Чикаго, а мястото е Compass Arena. Билетите за правостоящи са по 80 $, за дребна маса по 100, а стол във ВИП арената коства цели 150.

На 11-и октомври артистите ще вдигнат градуса на настроението в Нейпълк, където столовете костват сред 130 и 150 $. На 13-и пък Азис и Галена ще докарат мускулна тресчица от чупки в ханша на феновете си в Лас Вегас.

В уеб страницата ticketrookie.com, където се оферират пропуските за концертите, има оповестено още едно шоу – на четирима румънски реализатори. Те обаче са много по-скромни, защото искащите могат да се снабдят с билет за 50 $.

Феновете се надяват Азис и Галена да ги зарадват и с обща ария. Двамата вземат участие дружно в плана „ Пей сърце “ с колежката си Цветелина Янева, само че не разполагат с дует. Не е изключено точно зад граница да изненадат с подобен. Изпълнителите излетяха през вчерашния ден, като Кралят на поп-фолка умили почитателите си в обществените мрежи с кадър, на който се вижда по какъв начин чаровната брюнетка спи на гърдите му.

Междувременно Азис е фокусиран и върху работата си в шоуто „ Маскираният артист “, в което влиза в ролята на детектив. Тъй като първият концерт в Чикаго е плануван за тази събота, а предаването на NOVA се излъчва онлайн, се чака появяването на гост-детектив. Зрителите чакат с неспокойствие завръщането на една от обичаните си маски от сезон №2 – тази на Бебето, под която се криеше властелинът на Колелото на шанса Къци Вапцаров.

Галена пък е отдадена на амплоато си на треньор в музикалната конкуренция на bTV “Гласът на България “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР