Попфолк звездата Магда загуби 20 хилядарки, след като последният й

...
Попфолк звездата Магда загуби 20 хилядарки, след като последният й
Коментари Харесай

Магда излъга феновете

Попфолк звездата Магда загуби 20 хилядарки, откакто последният й план се оказа провален. Красивата изпълнителка показа новината първо с почитателите си.

" За страдание дуетното ми парче няма да бъде реалност. Съжалявам, че ви накарах да чакате толкоз “, написа тя в персоналния си профил в мрежата. Пред екип на вестник  " Телеграф “ певицата изясни какви са аргументите за проваления план: " Правих задоволително взаимни отстъпки в плановете ми през годините, към този момент не мога да си го разреша. Истината е, че видеото към дуетната ария не дава отговор на упованията ми “.

Изпълнителката работила по дуетното парче от няколко месеца. Става дума за ария с младата изпълнителка Сандра. Парчето било бързо и ритмично и се очаквало да се трансформира в шлагер поради свежите ритми в него. Всичко от дълго време било готово, песента била записана, сниман бил и клип. Всичко изглеждало, че върви по проект, само че откакто Магда видяла готово видеото към песента, била безкомпромисна, че то няма да излезе.

Повечето почитатели на звездата в мрежата я поддържаха за взетото решение и й пожелаха триумф в идните нови песни. Изпълнителката побърза да ги зарадва, че към този момент е в работен развой по нова ария и ще се реваншира на феновете си с още по-хубаво парче, и то напълно скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР