Попфолк звездата Анелия показа бременно коремче по време на последното

...
Попфолк звездата Анелия показа бременно коремче по време на последното
Коментари Харесай

Край на спекулациите: Анелия показа бременно коремче!

Попфолк звездата Анелия сподели бременно коремче по време на последното си присъединяване онлайн. Изпълнителката пя близо 3 часа в столична дискотека, а присъстващите там заподозряха, че певицата е в очакване на бебе. 

Форми 

Анелия се движеше по-бавно по сцената, като че ли внимаваше да не се претрупва, разясниха посетители на клуба. За разлика от различен път изпълнителката бе облечена в необятни дънки и яке. Облеклото й обаче не съумя да  прикрие издутия стомах на певицата. Даже, в противен случай,  дънките с ниска талия  подчертаха закръглените й форми, които не останаха незабелязани за почитателите й.  Според тях Анелия е бременна, само че все още  крие новината от медиите, защото е суеверна и не е минала първите няколко месеца, които както е известно са по-рискови. „ Телеграф “ се опита да се свърже с певицата, само че до привършване на публицистичния брой тя не беше открита.  

Майка 

Припомняме, че преди време певицата откри любовта в лицето на предприемача Любомир Захаринов, който даже й предложи брак точно на 41-вия й рожден ден. Певицата се носи на крилете на любовта и призна, че двойката даже обмисля концепцията за общо дете. Анелия има една пораснала щерка – Ивон, от връзката си с Коко Динев. Захаринов също е татко на две отрочета.  “Говорим си за деца. Все по-готова ставам, вълнувам се доста и считам, че това ще пристигна с времето, това си е Божа работа. Отговорността за това е напълно на майката, бащата поема финансовата част, само че едно дете е съществена грижа на майката ” – сподели преди време  изпълнителката в свое изявление. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР