Попфолк певицата звездата Галена навърши 37 години на 21 май ...

Попфолк певицата звездата Галена навърши 37 години на 21 май

Деним парти: Галена отпразнува 37-я си рожден ден

Попфолк певицата звездата Галена навърши 37 години на 21 май и показа фотоси от партито за рождения си ден в своя Instagram профил. От фрагментите се вижда, че чаровната брюнетка е доста щастлива в компанията на фамилията и приятелите си. Дрескодът на купона на изпълнителата е бил въодушевен от денима, като това включва и декорацията на ресторанта, в който попфолк дивата е поканила гостите си. И двете рокли на Галена за събитието са от дънков плат, а бижутата и обувките са й сребристи.
Едната рокля на певицата е от по-светъл деним, дълга е до земята, има презрамки и гол тил. Другата рокля е къса и акцентира момичешкия съблазън на изпълнителката.
"Не съм вярвала, че толкоз ще заобичам рождения си ден. Богатство е да бъдеш с обичаните си хора на подобен празник, поисквам си да е все по този начин! А вие.. не минава ден без да ми покажете какъв брой ме обичате, само че през днешния ден надминахте себе си — благодаря ви! Сърцето ми е цялостно. Щастлива съм " , написа Галена като коментар до единия кадър.
На фотосите изпълнитлката театралничи гордо театралничи с мъжа си Галин и двамата им сина - Стефан и Александър, които към този момент са пораснали момчета.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg