Попфолк певицата Луна Йорданова обмисля да създаде собствена партия, като

...
Попфолк певицата Луна Йорданова обмисля да създаде собствена партия, като
Коментари Харесай

Луна обмисля да прави партия |

Попфолк певицата Луна Йорданова обмисля да сътвори лична партия, като за задачата е оповестила за обмен цялото си имущество, с цел да влага в политическата си кариера, заяви тя пред " България през днешния ден ". 

Певицата беше предходната година и събра 0,81% - 21 733 гласа - повече от бившите депутати от " Обединени патриоти " Волен Сидеров, Валери Симеонов и Веселин Марешки. По думите на Луна цяла България е видяла по какъв начин на президентските избори тя е " постигнала триумф безусловно с джобни пари ". 

" Представете си какво щеше да стане, в случай че имах конструкция или финансов запас зад тила си. В момента премислям дали да основа лична партия, или да приема предложение на някоя от обединенията, които ме канят. Това е доста значимо решение за мен, защото желая да бъда допустимо най-независима и да извърша моите хрумвания, които показах още по време на президентските избори. Аз съм индивидът за промяна на системата и моята храброст не виждам в нито един различен политически водач ", разяснява пред вестника Луна Йорданова.

Попфолк изпълнителката декларира, че се усеща длъжна още веднъж да излезе на политическата сцена, тъй като сегашните партии " са всичко друго, само че не и прислужници на народа ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР