Попфолк певицата Лидия и рапърът Атанас Колев отново се събраха.

...
Попфолк певицата Лидия и рапърът Атанас Колев отново се събраха.
Коментари Харесай

Иди ми, дойди ми: Лидия и Наско Колев се събраха

Попфолк певицата Лидия и рапърът Атанас Колев още веднъж се събраха. Това стана ясно от присъединяване им дружно в нощен клуб в Пловдив. Припомняме, че от известно време двамата бяха разграничени.

Сърце

„ Днес в Пловдив “, написа Наско и постави емотикон на сърце над плакатната фотография с него и Лидия. Там звездната двойка ще изпее обичаните шлагери на феновете си, които тръпнат в очакване да ги видят още веднъж дружно. От известно време се спекулираха най-различни аргументи за раздялата им, само че двамата по този начин и не разкриха каква беше истината за разлъката. Хубавата вест е, че всичко е останало в предишното и те още веднъж са дружно. Екип на „ Телеграф “ се опита да се свърже и с двамата за коментар, само че не получи противоположна връзка до публицистичното привършване на броя.

Заподозрени

Преди няколко дни Лидия сподели новото си занимание, като разгласява редица от фрагменти в обществените мрежи със сърф. Красавицата се наслаждения на морето в приятна мъжка компания. Още тогава огромна част от феновете й заподозряха, че това е половинката й Наско Колев. На фотосите ясно се виждаше новата прическа на рапъра, който е с руси кичури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР