Попфолк певицата Андреа не спира да става за смях от

...
Попфолк певицата Андреа не спира да става за смях от
Коментари Харесай

Вижте я само по зърна и задница! Дъската на Андреа се разхлопа страшно! Луда, гнусна и много проста!

Попфолк певицата Андреа не стопира да става за смях от години, само че откакто се е запътила към това да остане остаряла мома, към този момент напълно полудя. Това момиче не е наред с главата и това го настояват доста хора, които са имали допир до нея.

Изпълнителката на „ Хладна деликатност “ лъсна чисто гола на остров Миконос. Там тя накара мнозина да се погнусят от хигиената й.

Бившата на Кобрата сподели, че съблюдава нулева хигиена, защото се пусна в басейн без бански, изцяло гола. Това възмутило доста от присъстващите.

„ Това е басейн, неприемливо е да влизаш гол. Може да ни болести с какво ли не “, възмущават се някои от гостите на хотела.

Тяхното безпокойство е да не ги болести с някаква венерическа болест, защото съгласно тях срамните й елементи са извор на болест поради многото мъже, с които е била.

Андреа е отпразнувала погнусяването на близките с див ваучър на яхта. С нейна другарка са се развихрири на шлагера на Бритни Спиърс " Baby one more time ", като певицата по едно време се демонстрира чисто гола, на някои фотоси пък силиконовата й гърда е изскочила.

Няма подозрение, че сходни дейности са присъщи на извънредно простодушен човек. Че Андреа не е талант, е ясно, само че чак пък да симулира сексуален акт с жена, с цел да прикове вниманието, в действителност наподобява жалка в очите на близките.

Иначе за хигиената й не е изненадващо, тъй като почитателите й са забелязвали неведнъж, че на участия не си сменя тоалетите даже в случай че пее с часове. Освен това от време на време въобще не носи долни дрехи, което също е извънредно нехигиенично.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР