Попфолк пеперудката Софи Маринова отново изби рибата с маймунджилъците си.

...
Попфолк пеперудката Софи Маринова отново изби рибата с маймунджилъците си.
Коментари Харесай

Софка тъпче снахата за златно внуче

Попфолк пеперудката Софи Маринова още веднъж мазета рибата с маймунджилъците си. Изпълнителката сега се пече на един от плажовете в Несебър с гиздавата си снаха. Мария Лалева и синът на певицата Лоренцо възнамеряват женитба за следващата година, а през това време годеницата е компактно със фамилията на Софито. Маринова показа в нета по какъв начин тъпче снахата с разнообразни лакомства, тъй като желае тя да я подари със " златно внуче ".


 Софка глези Лоренцо и жена му

 

" Сладка снахичка за сладко внуче ", разгласи кака Софка под снимки, на които всички си пийват коктейлчета на плажа. Само няколко дни преди присъединяване си в дискотека в Несебър Маринова заведе Мария на брега на морето да се повеселят по женски. Коктейли, шапки на " Диор " и майчински кокчета обраха лаврите в профила на фолкдивата. Младата младоженка е засмяна до уши в компанията на известната си свекърва. Другите усмихнати мами не са известни, само че най-вероятно точно певицата забавлява женската компания. От устата на Маринова с изключение на необикновен глас постоянно извират и незабравими лафове и бисери.

Макар Лоренцо напълно неотдавна да показа фотоси на годеницата си, майка му няма задръжки и пуска фотос след фотос дружно със снахата. На тях двете наподобяват като близки приятелки.

Лоренцо и Мария се залюбват още в учебно заведение, даже седят на един чин. Двамата са извънредно близки, а тази година синът на Софка предложи брак на гаджето си и Мария одобри. Подробности за сватбата още няма, като се изключи че тържеството ще се състои през март следващата година.

Какви дивотии ще измъдри Софи Маринова за специфичния ден на обичаните си дечица, може единствено да си представяме.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР