Попфолк легендата Бойка Дангова каза Да“ на своя любим Пламен

...
Попфолк легендата Бойка Дангова каза Да“ на своя любим Пламен
Коментари Харесай

Бойка Дангова се омъжи! Изпълнителката на „Луда главо, пияна“ каза „Да“ на строителен предприемач

Попфолк легендата Бойка Дангова сподели „ Да “ на своя обичан Пламен Димитров преди ден в комплекса „ Долна баня “. Подписването се състоя на изнесена гала. През цялото време дуетната половинка на певицата Илиян Михов-Баровеца , не спря да поздравява младоженците и кумовете с определени свои и международни шлагери.

„ С Пламен съм от три години. Решихме, че в този момент е моментът да сключим брак “, разяснява певицата радостното събитие. Пламен има строителна компания, с която си изкарва прехраната. Той има и дребен наследник, който е в съвършени връзки с Бойка. 45-годишната изпълнителка на „ Луда главо, пияна “ се дръпна от попфолка преди повече от 20 години, защото се притесняваше от „ борческите “ групировки.

След това си направи интервенция на носа, защото имала здравословен проблем. Сега Бойка извършва главно фолклорна музика и работи на частно. На песните си, инспирирани от българския фолклор, се доверява на именити музиканти и създатели, като измежду тях е и друга известна попфолк певица от 90-те години - Антония Рангелова , написа „ България Днес “.

„ Години наред ние не сме се виждали и чували, само че тя направи една прелестна ария за мен “, радва се Бойка, която се дръпна и от контакти със своите колежки от сектора. „ Не е имало избрана причина, просто поколенията се смениха и аз избрах различен метод на живот “, изяснява певицата.

Дълги години Бойка пее и записва с Илиян Михов-Баровеца . Двамата са другари повече от 20 години и са минали през доста сложни интервали. „ Мога да разгадавам на него и се веселя на другарството му “, с днешна дата разяснява Бойка Дангова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР