Попфолк изпълнителка преподава на ученици от 6-и и 7-и клас

...
Попфолк изпълнителка преподава на ученици от 6-и и 7-и клас
Коментари Харесай

Попфолк певицата Юнона стана учителка, но вижда зор

Попфолк изпълнителка преподава на възпитаници от 6-и и 7-и клас в пловдивско учебно заведение, само че химията сред преподавател и възпитаник не се получава по метода, по който би трябвало да бъде. В началото децата са респектирани от обстоятелството, че тяхната учителка е известна певица, само че след това и това не е могло да ги спре да не слушат.

" На тази възраст децата са сложни за ръководство ", закачливо споделя Юнона и прибавя: " Все още ми липсват самообладание и нужните нерви, с цел да се отдам на тази специалност, само че може би някой ден след 15 години, когато спра да вървя по участия, и това ще стане ", написа " Телеграф ".

От позицията на годините е научила, че е човек, който непрестанно се трансформира, това, което постоянно остава, е любовта й към музиката. " Музиката не е преставала да бъде мое всекидневие. Каквото и друго да върша, постоянно е била обичаното ми занятие и метод, по който се развличам, стоварвам и отстранявам напрежение. Музиката е пристрастеност и сила за живот. Тя е всичко за мен ", прочувствено споделя Юнона.

Хубавицата пее, откогато се помни. Израснала е в семейство на музиканти. Баба й, въпреки и на 84 година, и до през днешния ден пее към читалището в Кюстендил. Само на 15 година стартира да пее по заведенията.

" През 1997 година изгубих татко си и тогава започнах да работя макар нежеланието на майка ми. Исках да оказа помощ и на майка ми, и на себе си. Обичах доста да пея и можех да го върша, като се събирахме някъде, по-възрастните постоянно ме караха да им пея ", спомня си Юнона.

За да разшири мирогледа си и професионалния си път, се записва да учи. Опитва се да кривне от пътя й на музикант и стартира образование по " Международно право " в Благоевград.

" Тази материя се оказа много сериозна. Изискваше цялостна отдаденост, която към оня миг не беше по силите ми, с цел да я комбинирам с непрекъснатите ми участия в разнообразни градове и с развъждането на щерка ми Глория. По същото време бях призната и в Пловдивския университет, профил пеене и музикална педагогика и по този начин след една цялостна година в Благоевград в опити да се трансформира в експерт по интернационалните връзки, се завърнах под тепетата.

Певицата има щерка, която към този момент е огромно и рационално момиче, с което тя се гордее. Най-важните уроци, които е съумяла да съобщи на щерка си, са по приемливост и почтеност. " Стараех се да й покажа, че в живота би трябвало да постъпва по този начин, както желае на нея да й се случи, само че всичко в границите на честността и положителната съвест, тъй като аз пребивавам по този метод. Каквото и да съм начертала и поискала в живота си, съм го получила и съм безпределно признателна на ориста. Тя е едно много умно дете още от дребна. Такава като ли се роди. Още от бебе беше тиха и уравновесена ".

Юнона разкрива още, че има човек до себе си, на който всеки ден споделя по няколко пъти, че го обича. Той я намерил, без да го търси и е същият като нея, с подобен светоглед и разбирания за живота.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР