Попфолк фурията Галена сподели кадър със сестра си Николинка, към

...
Попфолк фурията Галена сподели кадър със сестра си Николинка, към
Коментари Харесай

Галена извади сестра си на показ

Попфолк фурията Галена показа кадър със сестра си Николинка, към който написа трогателното обръщение, гласящо: „ Честит рожден ден, сестра ми! Бъди щастлива, обичам те! “

 

Всъщност Николинка е кака на Галя, както е рожденото име на изпълнителката. Тя е по-голяма от нея с 6 години. Двете сестри имат и брат на име Генчо, който е по-голям от Галена с 8 години.

 

Родителите им Венета и Вичо Генчеви основали фамилията си в Смядово с доста обич, а Галя била непланирано дете. Майка й и татко й били доста обезпокоени за това по какъв начин ще се оправят с развъждането на три хлапета, защото времената били много сложни. Въпреки паниките си и през разум не им минало да се откажат от рожбата си.

 

За да подсигурят финансово фамилията си, родителите на певицата отпътували да работят в Гърция. Макар финансовото им състояние да не било по никакъв начин розово, родителите на Галена в никакъв случай не създали опит да я отклонят от фантазиите й за огромната сцена. Напротив – още от ранна детска възраст поощрявали дребната си щерка, защото виждали, че е надарена.

 

Като дете Галя с часове пеела пред огледалото с дезодорант в ръката, представяйки си, че държи микрофон и е на сцената. Била в седми клас, когато заживяла сама, защото отишла да учи национално пеене в Шумен. След това бъдещата звезда продължава образованието си в Димитровград, с цел да е по-близо до „ Пайнер “, откакто спечелила фирмен конкурс за нови реализатори и й дали обещание контракт, когато стане пълнолетна.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР