Попфолк дивата Галена откри двойник на колегата си Фики при

...
Попфолк дивата Галена откри двойник на колегата си Фики при
Коментари Харесай

Галена откри двойник на Фики и го викна на сцената! Това, което последва, я втрещи

Попфолк дивата Галена откри двойник на сътрудника си Фики при присъединяване си в Бургас. Певицата нощес направи невъобразим ваучър на сцената на една от най-известните нощни заведения по морския бряг. Това съобщи " Флагман ".

Галена видя голяма аналогия сред Фики и бургазлия, с малко име Иво. В разгара на купона тя го предложения на сцената,за да изпеят дуетна ария, очевидно надявайки се той най-малко мъничко да може да пее.

Когато момчето, фактически наподобяващо на секс признака на Пайнер, се опита да пропее, безусловно блокира всички тонколони и озвучение, а самата Галена се хвана за главата.

Нашият Фики се оказа неясно копие - безспорен музикален неработоспособен. Фолкзвездата се опита общително и като на смешка да го отпрати от подиума, а за Иво остана утехата, че наподобява на Фики Стораро - нещо, с което оттук насетне бургазлията може да смъква мацки.

И до момента в който празненството продължаваше, на прилежащото сепаре бе видян предприемачът Бенчо Бенчев, който е добър другар на фолкдивата Галена и брачна половинка й Галин. Тя на няколко пъти отправяше специфични поздрави към компанията му.


Попфолк дивата е шокирана от удивителната аналогия, мисли, че е разкрила нов Фики


Бургаският двойник се старае...


А Галена го предизвиква


Накрая е шокирана от певческите благоприятни условия на Иво, само че утехата за бургазлията е, че най-малко наподобява на секс признака на българския фолк
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР