Попечителството, чрез което животът на попзвездата Бритни Спиърс се ограничаваше

...
Попечителството, чрез което животът на попзвездата Бритни Спиърс се ограничаваше
Коментари Харесай

Съд в САЩ освободи Бритни Спиърс от 13-годишното попечителство на баща ѝ

Попечителството, посредством което животът на попзвездата Бритни Спиърс се ограничаваше в продължение на 13 години, е към края си, откакто съд в Калифорния лиши тази роля от татко ѝ, съобщи " Ройтерс ".

На тричасово съвещание бе решено Джейми Спиърс към този момент да не дава отговор за имуществото на певицата, което се прави оценка на 60 милиарда $. Промяна на статута ѝ следва да се посочи на последващо съвещание през ноември. Дотогава краткотрайно на мястото му ще е счетоводител.

" Ройтерс " отбелязва, че по подигравка на ориста самият Джейми трансформирал мнението си през септември и изискал да се освободи от попечителството, само че настоял тази му роля да се резервира към този момент в името на лекия преход към новия режим.

Адвокатите на 39-годишната Спиърс упорстваха, че тя повече не можела " нито ден " да издържи " токсичните " връзки с татко си - тя от години го обвиняваше в злоупотреби със обстановката. Той контролираше елементи от живота ѝ - в това число положението ѝ - от 2008 година, когато тя преживея психологичен срив.

 Фенове ликуват след решението на съда
© Reuters

Фенове ликуват след решението на съда

Миналата седмица " Ню Йорк таймс " разгласява документален филм, съгласно който телефонът и спалнята на певицата са подслушвани от охранители, които работят за татко ѝ. Джейми Спиърс твърди, че имал право на всички свои дейности като настойник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР