Попадането ми в списъка Магнитски“ е политическа санкция - някакъв

...
Попадането ми в списъка Магнитски“ е политическа санкция - някакъв
Коментари Харесай

Николай Малинов: С чувство на хумор се отнасяме към санкциите по Магнитски

Попадането ми в листата „ Магнитски “ е политическа глоба - някакъв административен акт на Министерство на финансите на Съединени американски щати. Като доказателство е самият факт, че един от предходните глобени - Делян Пеевски изиска всички обвинявания по „ Магнитски “ да му бъдат свалени, само че съдът в Съединени американски щати сподели, че това не е правосъден спор, а политическо решение.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria ръководителят на национално придвижване „ Русофили “ Николай Малинов, който е в новия лист със глобени по „ Магнитски “.

Ясно е за какво - през последните 20-30 години се занимавам с насърчаване на русофилството и връзките сред България и Русия. Делата против мен и глобите по „ Магнитски “ са висока оценка за моята работа.

 
Всичко са неистини и клюки, с изключение на обвинявания няма нито един факт. За да взе участие човек в такава корупция би трябвало да бъде или от страната на служителите, или от страната на бизнеса при разпределянето на богатствата. Аз не съм взел участие в никакъв случай нито от едната, нито от другата страна.
Обвиненията са голословни и очаквам с неспокойствие в Съединени американски щати да дойдат консервативни сили, които просто да ги снемат. Ще се съветвам с юристи, само че считам да го върша при промяна на властта в Съединени американски щати. С тези либерално-мракобесни сили, които ръководят сега Америка е безсмислено да се приказва. Техните наказания въобще не ме интересуват, за мен това е висока оценка. Докато Министерство на финансите на Съединени американски щати споделя какъв брой съм неприятен, а Русия ми дава медал, аз си върша самокритика и заключения какъв брой сполучлив е пътят, по който ходя политически. С възприятие на комизъм се отнасяме към тези наказания.

Народ, който държи коренното си население в резервати, в случай че може да не дава на българите, които имаме страна от 1350 година, първи сме въвели равенството на дамите в Европа тъй наречените, дано в нравствен проект да си запазят препоръките за тях.

 
В петък откакто излязоха тези данни ми се обадиха другари да ми предложат среща с външния министър на Русия Сергей Лавров и аз споделих „ да, в случай че е допустимо, несъмнено “. Четвъртък или петък считам да отпътува, да се забележим и да се върна както нормално.
Аз доста държа на неговата оценка и виждане на нещата. Ще желая контакти с избрани културни дейци и международни ВИП персони, тъй като съм на финалната права на основаване на интернационално русофилско придвижване. Тогава е годишнината от началото на военната интервенция в Украйна, ще приказваме и за нея. Той е много забавен събеседник в тази тенденция, с положително възприятие на комизъм. Това ще ни е третата среща.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР