Попадали сме на какви ли не интересни профили в Instagram,

...
Попадали сме на какви ли не интересни профили в Instagram,
Коментари Харесай

Едногодишното бебе готвач, за което всички говорят

Попадали сме на какви ли не забавни профили в Instagram, само че този на едногодишния Коби несъмнено е един от любимците ни.

Родителите на Коби - Ашли и Кайл Уайън, виждат, че дребният изпитва голямо наслаждение да стои в кухнята - да си играе с кухненските принадлежности, да следи майка си, до момента в който подготвя храната и да похапва.

Така те вземат решение да му създадат профил в Instagram, където качват фотоси и занимателни видеа, до момента в който дребния шеф-готвач се вихри в кухнята. Ашли и Кайл основават Kobe Eats в края на февруари 2020 година, като първичната им концепция е просто да споделят приключенията на бебето им в кухнята с родственици и другари.

View this post on Instagram
A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on May 9, 2020 at 6:24pm PDT

Само няколко месеца по-късно обаче дребното бебе се радва на необятен интерес и към този момент има 1.5 милиона почитатели.

" Чувстваме се задоволени като родители, защото отглеждаме дете, което доставя наслада на хората единствено с усмивката си ", разкриват родителите му Ашли и Кайл пред CNN. Те допълват, че се надяват бебешките готварски опити на Коби да насърчат и други родители да включат децата си в приготвянето на храната, като го трансфорат в фамилен обред, на който откровено да се любуват.

View this post on Instagram
A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on Apr 8, 2020 at 3:27pm PDT

В другите видеа можем да забележим по какъв начин дребният Коби пробва нови усети, аромати и предписания, по какъв начин се учи на нови придвижвания, като безредие и изтичане, като от самото начало си проличава какъв брой откровено се забавлява.

View this post on Instagram
A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on Apr 15, 2020 at 6:02pm PDT

Майката на Коби не крие, че след неговото креативно готвене в кухнята става " ужасно ", само че за разлика от бъркотията, която се чисти елементарно, спомените остават, а те са скъпи.

View this post on Instagram
A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on Apr 24, 2020 at 5:13pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР