Поп звездите Кейти Пери и Дуа Липа направиха два неуспешни

...
Поп звездите Кейти Пери и Дуа Липа направиха два неуспешни
Коментари Харесай

Кейти Пери и Дуа Липа отново се готвят за дует след 2 провалени опита

Поп звездите Кейти Пери и Дуа Липа направиха два несполучливи опита да издадат взаимен шлагер, само че в този момент са подготвени за трети опит. Дуа Липа реши да не взе участие в песента на " Teary Eyes " на колежката си в нейното LP " Smile " за 2020 година, а изпълнителката на шлагера " Don't Start Now " искаше да притегли американската суперзвезда в песента си " Ball And Chain ", само че тя беше прекомерно заета по това време.

Сега вътрешен източник твърди, че двете към момента се надяват, че ще създадат дружно ария, написа life.dir.bg.

" Досега казусът им беше в графиците и в това, че Дуа Липа беше твърдо решена да резервира албума си за 2020 година " 'Future Nostalgia " без колаборации. Но в този момент тя гледа към бъдещето и има доста хора, с които желае да работи ".

Двете певици скоро ще имат общ помощник, защото неотдавна беше обявено, че Кейти е записала нов ремикс на един от най-големите шлагери на Мадона за иден албум с ремикси по случай 40-годишнината на Кралицата на попа.

Източник заяви:

" Мадона е била на път да се причисли към групата: " През последните няколко седмици Мадона се е раздвижила. " Тя освен работи по биографичния си филм, само че и е в студиото когато и да е. От години е огромен почитател на Кейти и постоянно е говорила за взаимна ария с нея. С плана за ремикс нещата си пристигнаха на мястото. Тъй като проектите към момента се прецизират, към момента не е избрана дата на издаване. Надявам се, че на почитателите няма да се наложи да чакат прекомерно дълго. "

Изпълнителката на шлагера " Like a Virgin " отбелязва четири десетилетия от излизането на дебютния си сингъл " Everybody " през 1982 година през октомври.

Междувременно Дуа Липа съумя да включи Мадона и Миси Елиът в ремикса на " Levitating ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР