Поп звездата Тейлър Суифт има още един талант, който е

...
Поп звездата Тейлър Суифт има още един талант, който е
Коментари Харесай

Тейлър Суифт ще е режисьор и сценарист на първи собствен филм

Поп звездата Тейлър Суифт има още един гений, който е подготвена да показа със света. Според „ Холивуд рипортър “ певицата и авторка на песни ще дебютира като режисьор в Searchlight Pictures по сюжет, който е написала. Нейният късометражен филм " All Too Well " беше показан на филмовия фестивал в Трайбека и на интернационалния кино фестивал в Торонто тази година и е в границите на прозореца за класиране за идната 95-а гала по връчване на премиите " Оскар ".

Тейлър Суифт е поп икона, чието последно турне провокира съществени усложнения с Ticketmaster, когато поръчките за предварителна продажба на билети бяха толкоз доста, че уеб сайтът се блокира, защото почитатели от цялата страна се стичаха към него, с цел да си обезпечат места за шоуто. На звездата не е непозната и режисурата, защото е режисирала три свои музикални видеоклипа: " The Man ", " Cardigan " и " Willow ". Международната суперзвезда стартира да написа песни, а по-късно основава сюжетни платна в такт с музиката.

Не са оповестени никакви детайлности за новия ѝ план, по тази причина вниманието към този момент е ориентирано към " All Too Well ": в него Сади Синк и Дилън О " Брайън са в ролята на двойка в разгара на разлъка. Филмът демонстрира по какъв начин двойката спори, а по-късно по какъв начин Синк се отдръпва след прочувствена разлъка. Тейлър Суифт е добре известна с това, че написа песни за връзки и разлъка, като в същото време демонстрира резистентност и женска мощ при тези условия.

Поп звездата се реалокира в Нашвил на 14-годишна възраст, с цел да стане певица на кънтри музика, само че доста бързо се насочва към електронните и синтезираните звуци. Тейлър Суифт дефинитивно се отърсва от кънтри имиджа си в интерес на поп музиката с издаването на албума си от 2014 година, в който е включен шлагерът " Shake It Off ". Този албум е кръстен на годината на нейното раждане и съставлява преоткриване на стила и музиката ѝ.

Повече от елементарна певица, Тейлър Суифт изуми класациите с това какъв брой известни са песните ѝ и какъв брой продажби на плочи е осъществила. Тя е единственият реализатор с пет платинени албума, а те са допълнили автобиографията ѝ с многочислени награди " Грами ", Американски музикални награди, Музикални награди на " Билборд " и даже 84 вписвания в Книгата на върховете на Гинес. Била е реализатор на годината, както и реализатор на десетилетието и е отличена от Time 100 и Forbes Celebrity 100 за своето въздействие и бизнес усет.

Тъй като Тейлър Суифт потвърди креативния си гений, контракт за филм с нея отпред е просто още една еволюция на нейния талант и бизнес нюх. Тя сама ще напише сюжета, а Searchlight Pictures закупи правата, като президентите на Searchlight Дейвид Грийнбаум и Матю Грийнфийлд са доста разчувствани да работят с нея. Поп иконата е казвала в изявленията, че се надява да тръгне по стъпките на други мощни дами режисьори като Нора Ефрон или Клои Чжао.

Searchlight Pictures също са привикнали да работят с доста гении от висок клас. Наскоро студиото разгласи, че създава план с номинирания за " Оскар " Йоргос Лантимос, гръцкият режисьор, прочут с " Омарът " и " Убийството на свещения елен ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР