Поп звездата Селена Гомес намекна, че може да сложи край

...
Поп звездата Селена Гомес намекна, че може да сложи край
Коментари Харесай

Селена Гомес може да прекрати музикалната си кариера

Поп звездата Селена Гомес загатна, че може да постави завършек на музикалната си кариера, като не изключва опцията идващият албум да бъде последеният ѝ.

В ново изявление тя признава, че към този момент мисли за пенсионирането си от музикалната сцена - което може би ще настъпи по-рано, в сравнение с мнозина чакат.

В последния епизод на подкаста SmartLess, където Гомес гостува, тя споделя, че има намерение да се концентрира върху актьорската си кариера.

" Чувствам, че имам [сили] за още един албум ", признава певицата.

Последния ѝ албум " Revelación " излезе през 2021 година, а в музикалния ѝ азбучник влизат още " Rare " (2020), " Revival " (2015) и " Stars Dance " (2013). Гомес обаче запова кариерата си точно във филмовата промишленост - като дете взе участие в детския сериал " Барни " през 2002 година, а по-късно става известна с ролята си на Алекс Русо в сериала на Disney Channel " Магьосниците от Уейвърли Плейс ". Последният ѝ план е " Only Murders in the Building ", който има две номинации за " Еми ".

" Започнах да се развличам доста с музиката, а по-късно и с турнетата. Но по същото време снимах " Магьосниците от Уейвърли Плейс " и просто ми беше доста занимателно, тъй че продължих [с музикалната кариера]. Но колкото по-възрастна ставам, толкоз повече ми се желае да намеря нещо, на което просто да се спра ", споделя Гомес.

Само преди месец изпълнителкатаснебрежно загатна в обществените си мрежи, че освен работи интензивно по идващия си албум, само че и че възнамерява да го пусне при започване на 2024 година

Тя отговори на въпрос на собствен почитател, който я пита по кое време ще излезе новият ѝ албум - а звездата умерено му отговори: " след два месеца ", което изненада прелестно фенове ѝ.

През 2023 година Гомес пусна поп песента " Single Soon ", която евентуално ще е първият сингъл от идния ѝ звукозаписен албум, за който тя споделя, че не включва " никакви тъжни песни ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР