Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете.

...
Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете.
Коментари Харесай

Ето каква новина зарадва Поли Генова

Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете. Певицата, която изстреля България до четвъртото място на " Евровизия " през 2016 година, публично е съобщила новината единствено на най-близките си родственици и другари, заяви Марица.бг.
В общественото пространство обаче към момента пази безмълвие, като повода за това евентуално е, че изчаква да стартира най-малко вторият триместър. Фенове на изпълнителката на If Love Was A Crime заподозряха бременността й, защото за последните си фрагменти, оповестени в обществените мрежи, тя сортира по-широки тоалети. Въпреки това коремчето й към момента не е толкоз очевидно, като евентуално първият й правоприемник ще проплаче през април или май следващата година.
Бременността е и повода Генова да се отдръпна от менторския си стол в " Гласът на България ". Чаровната певица бе жури в продължение на два сезона на риалити формата. Въпреки това от този сезон на мястото й ще се подвизава Михаела Филева.
За таткото на бебето не се знае доста, което не е изненадващо, поради че Поли от край време крие детайлностите към персоналния си живот в цялостна загадка. За мъжа до нея е известно само, че е чужденец, като съгласно слуховете е родом от Филипините. За това подсказа и самата певица, когато неотдавна честити рождения му ден. Тогава тя написа Mahal kita, което преведено от филипински значи " Обичам те “./Марица

Още детайлности - ТУК!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР