Поп звездата педофил Гари Глитър загуби предложението на Съвета за

...
Поп звездата педофил Гари Глитър загуби предложението на Съвета за
Коментари Харесай

Поп звездата педофил Гари Глитър загуби предложението да бъде освободен от затвора поради три основни причини

Поп звездата педофил Гари Глитър загуби предлагането на Съвета за условно освобождение да бъде освободен от пандиза и ще остане заключен.

Глитър, чието същинско име е Пол Гад, беше наказан на 16 години затвор през 2015 година за полово принуждение над три ученички сред 1975 година и 1980 година Присъдата му изтича през февруари 2031 година Решението той да остане в пандиза идва след скрито чуване за условно освобождение предишния месец, с цел да прегледа случая на 79-годишния мъж.

Той беше автоматизирано освободен от HMP The Verne, затвор с ниска степен на сигурност в Портланд, Дорсет, през февруари предходната година, откакто излежа половината от избрания си период определяща присъда. Глитър беше върнат зад решетките по-малко от шест седмици, откакто излезе на независимост за нарушение на изискванията на лиценза си, като се твърди, че е гледал изтеглени изображения на деца.

В решение, оповестено през днешния ден, Съветът за условно освобождение сподели: „ След разглеждане на събитията на нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР