Поп звездата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че

...
Поп звездата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че
Коментари Харесай

Мария Илиева: С Георги не сме разделени!

Поп звездата Мария Илиева отхвърли непрестанно появяващите се клюки, че с бащата на детето ѝ Георги са поставили завършек на връзката си.

"Това са неистини! Георги е в България, а не в Белгия, както непрекъснато се твърди. Това, че пътува поради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал фамилията си. Той даже ще гледа дребния Александър, когато Мария се завърне на сцената ", обясни пиарката на звездата Калина Илиева, написа в. "България Днес ".

Мария се усеща удобно в новата си роля на майка. Малкият Александър пораства здрав и благополучен, а бабите и дядовците на бебето оказват помощ интензивно в развъждането му. Хитовата певица няма самообладание да се върне на сцената и амбициозно е решила да го направи единствено месец след раждането, а първото ѝ присъединяване е оповестено за женския празник 8 март в Пловдив.

Близки до Мария споделят, че въпреки всичко има нещо извънредно в връзките сред нея и бащата на сина ѝ.

"Мария е човек, който брани със зъби и нокти персоналното си пространство и не споделя за персоналния си живот даже пред приятелки ", споделя осведомена. Вижда се, че в обществените мрежи Георги е оповестил, че е самостоятелен, няма нито една обща фотография с майката на детето си и избира да прекарва свободното си време в компанията на другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР