Поп звездата Любо Киров не винаги се е радвал на

...
Поп звездата Любо Киров не винаги се е радвал на
Коментари Харесай

Освиркали Любо Киров по време на концерт, показали му среден пръст

Поп звездата Любо Киров не постоянно се е радвал на бурни овации. Пъстрата му музикална кариера крие и десетки истории, различаващи се от чувството на боготворене, което предизвикат правилните му почитатели през днешния ден.

В предишното българската звезда е бил обект на рецензии и отрицателни мнения, получавал е междинни пръсти от публиката вместо  ръкопляскане и даже предложение да спре да пее за избрана сума. 

Гостуването му в Лондон с група " Те “ през 2006 година е първия конфликт на музиканта и меломани настроени отрицателно към песните му. За това той споделя в неотдавна издадената му биографична книга " Всичко е имало смисъл “ във връзка 50-ия му рожден ден, написа " Блиц ".

Киров признава, че по това време изпитвал огромна тръпка да пробие в чужбина, да се срещне с феновете си отвън страната, да усети нова и друга музикална вълна. Плановете му се увенчават с нечовечен неуспех.

Пристигайки в Англия те се насочват към столичния Тhe Redback Tavern - мястото, което ги тормози. Представят се почти добре, само че не набират скорост. Втората вечер остава паметна.

" Свирихме пред локалните, само че усетихме, че изобщо не харесваха това, което поднесохме, никой не пое нищо от него. Не след дълго към този момент ни освиркваха. Клубът имаше рок традиция, намиращ се в един от последните кръгове на Лондон – Aктън Таун, в който живеят мигранти от Ирландия и Австралия. Гостите не можаха да понесат стилът ни. Моите осъществявания бяха повлияни от Джордж Майкъл, Елтън Джон, фънк, сол, джаз. А хората се бяха събрали да слушат AC/DC и крещяха на Металика. Ние мощно ги изненадахме. Беше цялостен конфликт на усети.

Една жена излезе начело и заставам с вдигната ръка към 15 минути показвайки ми междинен пръст на 20 см от лицето ми. Пълен неуспех. Мениджърът на клуба пристигна при нас и ни сподели: " Момчета, апелирам ви, ще ви платя, единствено слезте от сцената! Иначе ще ни пребият “, споделя Киров.

И по този начин през май тази година той взема решение да се върне, с цел да си свери часовника. Описва пътуването си като ход обратно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР