Поп звездата Кристиан Костов няма сериозна нужда от кардио упражнения,

...
Поп звездата Кристиан Костов няма сериозна нужда от кардио упражнения,
Коментари Харесай

С кроксове и бяла риза: Кристиан Костов шашна с визия и поведение във фитнеса

Поп звездата Кристиан Костов няма сериозна потребност от кардио извършения, само че наподобява, че той е на друго мнение. 

Певецът сподели забавна визия и походка, до момента в който спортува на пътеката. " Моята типична неделна рутина във фитнеса наподобява по този начин ", написа към занимателното си видео Кристиан, който явно се закача с почитателите си. Кроковете и бялата риза пък способстват за особената визия на Костов.

Виж още: Бонбонова се появи такава, каквато е! Захвърли облекла и всички видяха ТОВА

Не е ясно къде тъкмо се намира сега Кристиан, само че е видно, че е някъде край морето, в случай че съдим от гледката, която се вижда във видеото.

Наскоро стана ясно, че Костов е новодомец, откакто напусна Русия, следвайки образеца и на други съветски поп звезди, които са несъгласни със протичащото се. 

Виж още: Изненада! Ева сподели годежен пръстен, пуска сантиментални фотоси от Милано

Към момента Кристиан не споделя къде се намира, само че в няколко сторита увери, че всичко е наред и към този момент още веднъж има място, което може да назова собствен дом. " Последните месеци непрекъснато пътувахме, живеехме в разнообразни Airbnb места, в разнообразни хотели. Нямах място, което да нарека собствен дом ", описа той. Е, към този момент има и в последните дни той и фамилията му се посветили на почистването му. 

Кристиан, макар че наподобява изтощен, е удовлетворен от развиването на събития и даже споделя, че макар всички инциденти, е съумял да запише цели 12 песни! 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР