Поп звездата Кейти Пери, която стана известна с I Kissed

...
Поп звездата Кейти Пери, която стана известна с I Kissed
Коментари Харесай

Какво направи Кейти Пери, за да я обвинят в сексуален тормоз?

Поп звездата Кейти Пери, която стана известна с " I Kissed a Girl “ , стана обект на оживени разисквания в обществените мрежи. Причината - открадна целувка от момче, което май не се зарадва толкоз, колкото би трябвало.
 
Един от участниците в новия сезон на American Idol " по ABC - 19-годишният Бенджамин Глейз , се изправи пред журито, състоящо се от Лайънъл Ричи, Люк Браян и Кейти Пери .
 
 Guliver/Getty Images

Журито го попита другарски, припомняйки песента на Кейти Пери от 2008 година, дали е целувал момиче. Очевидно притеснителното момче от Оклахома отговори негативно, събуждайки интереса на Пери. Тя го привика по-близо до масата на журито и недвусмислено му уточни бузата си, приканвайки го усмихнато да я целуне.

" An Unwanted Kiss on ‘American Idol’ " by KATHERINE ROSMAN via NYT “I wanted my first kiss to be special, ” said the contestant Benjamin Glaze.
— Daily News (@NewsDaily112)

Момчето пристъпи и бе ненадейно от бърза целувка по устата , която Кейти Пери съумя да му лепне . В изненадата си той загуби равновесие и въпреки и усмивката да не слезе от лицето му, пролича, че той бе мощно обезпокоен.
 
Изпълнението му по-късно бе по-скоро криво-ляво. Отговаряйки на „ Ню Йорк Таймс “ Бенджамин Глейз призна, че се е почувствал неловко . Той сподели, че е израснал в консервативно семейство и е желал първата му целувка да е специфична.
 
 

Benjamin Glaze explains why Katy Perry kissing him on made him " uncomfortable "
— HollywoodLife (@HollywoodLife)
 

Случаят разбуни духовете в обществените мрежи. Половината хора опазиха Кейти Пери, само че други дефинираха жеста й като полов тормоз. Самият Бенджамин Глейз сподели в опит да спре разгорещилата се дискусия, че не се усеща унизен полово от Кейти Пери и единственото му предпочитание е да допре хората с музиката си, а не да провокира кавги.
 
 Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР