Поп звезда Тита отново е надебеляла с поне 10 кг.

...
Поп звезда Тита отново е надебеляла с поне 10 кг.
Коментари Харесай

Тита пак се ошишка! Антилопата се вталява по метода на Андреа – с фотошоп

Поп звезда Тита още веднъж е надебеляла с най-малко 10 кг. Оказа се, че същинският й външен тип, няма доста общо с облика на секси русокоската от клиповете. На свое присъединяване изпълнителката сподели много налята фигура, видя HotArena.

Христина Христова, както е същинското име на певицата, от доста време се бори с непотребните килограми, като преди две години бе блъснала внушителните 70 кила, по-късно съумя да смъкна част от тлъстинките и вееше секси фигура, само че в този момент още веднъж се е загръглила. За да не си проличава напълняването, тя употребява „ метода Андреа ”, както стана известно отслабването с фотошоп. Бившата на Кубрат Пулев има фикс идея за култивиране на фотосите и не пуска и кадър без да втали тялото, лицето си и да наподобява по радикално друг метод от действителността.

Почитатели на Тита я снимаха по време на нейно присъединяване, като на фотоса се виждат закръглените й бедра, късите й крака и разликата с фрагментите й в обществените мрежи. Лъскавата визия, с която Тита се показва в ефектните си видеоклипове, се оказа цялостна машинация. Протежето на Криско е ниско и пухкаво, само че най-малко за разлика от Гери-Никол е талантлива от майката природа с невъобразими гърди.

„ Точно си мислех, че е отслабнала и видях действителността. Леко се разочаровах от типа й и най-много от това, че лъже със фотосите си ”, разяснява обожател на надарената русокоска, написа " Уикенд ".

Факт е, че Тита, чиято звезда изгря в „ Х фактор ” преди години, очевидно се втали последната година. Освен почитателите, които са безпощадни към 20-годишната певица от Тутракан, конкуренцията й с Гери- Никол също я стимулира да заслабне. Двете се борят за една и съща публика измежду младото потомство и непрекъснато се съревновават коя ще изкара по-голям шлагер, по-хубав клип и ще наподобява по-добре. В последно време Христина Христова бие своята съперничка по участия. „ Яката дупара ” се е отдала на отмора и за повече от месец се бе покрила от медиите и феновете си. През това време Тита изкара баладата „ Първият човек ” и се скъсва от участия из страната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР