Поп певицата Прея и колегата й – Евден Димитров се

...
Поп певицата Прея и колегата й – Евден Димитров се
Коментари Харесай

Прея каза „Да“ на колега

Поп певицата Прея и сътрудника й – Евден Димитров се сгодиха в Париж. Това излиза наяве от фотоси в нета, които двамата разгласиха  на профилите си.

" Това пътешестване беше подарък от него за рождения ми ден и ме направи доста щастлива. Сам е провел безусловно всичко. Изкарахме си доста сантиментално, бяхме на популярен концерт и си починахме, от което се нуждаехме доста. Самото предложение за годежа и пръстена, пристигна откакто кацнахме в България. Прибрахме се, беше ни супер готино, не си представях различен метод, по който можеше да получа пръстен. Поне час след предлагането не стопирах да рева от благополучие, а към момента и той, и аз сме като омагьосани от случилото се и всичко, което следва ", показа Прея.

Цялата преживелица е колкото сантиментална, толкоз и занимателна, защото ангажираността на двамата дълго време не разрешава да оповестят на приятелите и обкръжението си положителната вест. 
" Още не сме определили датата за сватбата ", с усмивка показа Прея.

Връзката с обичания й – двуметровият бас китарист и някогашен баскетболист почнала в звукозаписно студио, където и двамата са имали служебни задължения. 
Евден Димитров, най-вероятно има турски корени, защото името, което носи е турско и значи " домакински ". 

Името му е фамилна традиция – по този начин са се казвали неговия пра-пра дядо и дядо. Двойката работи взаимно, а Ечи, както му споделят на галено, приглася с китарата или на пулта на нейни участия.
Освен това двуметровия юноша свири в две банди „ Dayo “ и „ Funky Miracle “, с които пуска албуми и имат участия на концерти.

Близките им утвърждават връзката им и се радват, че двамата се схващат отлично. От известно време пухкавата певица смъкна 15 кг, като от самото начало до нея компактно стои някогашният състезател. Евден й оказва помощ в диетата, като не хапва от обичаните си неща, с цел да не я нервира.

Младият басист е от Монтана, приключил е магистратурата си в НМА " Проф. Панчо Владигеров ".
За Евден, Прея е като " сбъдната молитва ", по думите му, а той самият дава отговор на най-важните условия – тези на бабата на Прея. 
Певицата и част от " Гласът на България " по Би Ти Ви постоянно е мечтала за висок мъж. 

Споделя, че като била дребна вървяла много висока, само че в един миг спряла да пораства. Баба й се шегувала с нея, че в случай че стане доста висока, няма да може да си откри мъж.
Бащата на Евден е треньор по баскетбол, а майка му е журналистка. Той е надарен джазмен по душа, изоставил спорта поради баскитарата, в която се влюбва малко по-късно и осъзнато. Точно както в Прея.

И за двамата връзката им не е обич от пръв взор. По-скоро почнала от другарство. Прея е първата, която е разкрила страстите си, преди Ечи.
Всичко се случва малко след среднощ, на един Хелоуин, в който тя е маскирана като черна Круела Девил с кадифени ръкавици, които Ечи харесва доста, а той – като себе си. Тя слага въпроса без заобикалки. Той отвръща на удара.

" Обичаме се, това сега е най-важното и считаме да запазим любовта си ", твърди Евден, който грее най-силно, когато е до обичаната си Прея.
Източник: Уикенд 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР