Поп певицата Нели Петкова е неуморна из между майчинство и

...
Поп певицата Нели Петкова е неуморна из между майчинство и
Коментари Харесай

Нели Петкова, Годжи и Гъмзата на една сцена

Поп певицата Нели Петкова е неуморна из сред майчинство и музикални изяви. Бившият кадър на “Шоуто на Слави” продължава да бъде издирван посетител на доста тържества и празници в цяла България, такава е и идната ѝ изява на “Бургас Мези” - фестивалът на балканската скара и хубавата музика, който ще се организира сред 16 и 22 юли.

Мероприятието ще я събере на една сцена с някогашните ѝ сътрудници от “Ку-Ку Бенд” Георги Милчев - Годжи и Йордан Йончев - Гъмзата. Нели се върна на сцената броени седмици след появяването на Даниел на бял свят преди близо две години. Макар и да пътува непрестанно из страната по работа, тя бърза да се прибира при малчугана. В следващото издание на “Бургас Мези” ще се включат и доста сътрудници на Петкова.

Фестивалът ще открие на 16 юли Ивана дружно с Millenium band. На идващия ден глас ще извие самата Нели Петкова, а с изключение на нея феновете на националната музика ще се насладят на осъществяванията на Ивелина Колева. Гръцкият музикален градус ще нажежи почитателите на 18 юли, когато специфичен посетител на събитието е Аристос Константину.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР