Поп певицата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че

...
Поп певицата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че
Коментари Харесай

Мария Илиева: С Георги не сме разделени!

Поп певицата Мария Илиева отхвърли непрестанно появяващите се клюки, че с бащата на детето й Георги са разграничени.

" Това са неистини! Георги е в България, а не в Белгия, както непрекъснато се твърди. Това, че пътува поради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал фамилията си. Той даже ще гледа дребния Александър, когато Мария се завърне на сцената ", описа и пиарката на звездата Калина Илиева пред " България Днес ".

Мария се усеща добре в новата си роля на майка , Александър пораства здрав и благополучен, а в помощта към развъждането му интензивно се включват бабите и дядовците.

Хитовата певица амбициозно е решила да се завърне на сцена единствено месец след раждането, а първото й присъединяване е оповестено за 8 март в Пловдив.
Близки до певицата споделят, че въпреки всичко има нещо необичайно в връзките сред нея и бащата на сина й.

" Мария е човек, който брани със зъби и нокти персоналното си пространство и не споделя за персоналния си живот даже пред приятелки ", споделя осведомена.

Проверка на " България Днес " откри, че в обществените мрежи Георги е оповестил, че е самостоятелен, няма нито една обща фотография с майката на детето си и избира да прекарва свободното си време в компанията на другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР