Поп певицата Мария Илиева е в напреднала бременност и преди

...
Поп певицата Мария Илиева е в напреднала бременност и преди
Коментари Харесай

Мария Илиева ражда бебе № 2 в Маями от 15 години по-млад мъж

Поп певицата Мария Илиева е в напреднала бременност и преди две седмици е отпътувала за Маями, щата Флорида, където тази пролет възнамерява да роди второ си дете, пише  „ Уикенд ”. Изпълнителката на „ Крадена обич ” се опита да резервира в загадка щастливото събитие даже от сътрудниците си.

В обществените мрежи Мария разгласява единствено остарели свои фотоси, с които още повече подклаждаше слуховете, че чака втори правоприемник. Освен от общественото пространство, Илиева се покри и от музикалните си задължения. Като член на Управителния съвет на „ Профон ”, певицата би трябвало да участва на всички сбирки на сдружението. Организацията пази авторските права и неуредените права на актьори и продуценти пред другите ползватели на тези права – заведения, магазини, търговски центрове, таксита и разнообразни медии, в които звучи музика. Въпреки че през последната година те се провеждали онлайн, от 2 месеца Мария не се включвала даже от разстояние, разкриха пред „ Уикенд ” нейни сътрудници.
Неотдавна бременната певица отпрашила за Щатите . Мария избрала да роди второто си дете в американска клиника. Раждането щяло да й коства към 10 000 $, само че Илиева желала наследникът й да има американско поданство. За бащата на бебето се знае единствено, че също като предходните й половинки, той е доста по-млад от нея – с към 15 години. Също, както таткото на първородния й наследник Александър, той не бил известна персона. „ След като се опари с рапъра Наско Колев и връзката им бе на показ, Мария заобикаля да има връзка с мъже от музикалната колегия ”, разкриха нейни сътрудници.

Още през ноември се зашушука, че Мария е в трепетно очакване на второто си дете. Певицата се появи в „ Папараци -ново 20 ” фрапантно наедряла и с необятна черна рокля – много необикновена визия за суетната изпълнителка. Пред водещата Мария Игнатова, тя призна, че е влюбена. Тя отхвърли да разрие повече детайлности и съобщи, че всеки има персонален живот, върхове, падове, разочарования и благополучие, само че персоналното пространство й е доста свидно и нищожно. Това в действителност бе последната нейна поява в общественото пространство.
След разочарованието, което претърпя поради бащата на 3-годишния си наследник Александър, певицата решила да държи надалеч от светлините на прожекторите новия си мъж. Двамата с 14 години по-младият от нея Георги Михайлов се разделили единствено месец; след раждането на бебето. Скоро след раждането на общия им правоприемник таткото на дребния Александър си спретна ново семейство. Той заживя с новата си обич Велислава в чужбина. През 2019 година, единствено година и половина след раждането на сина си от певицата, Георги се врече във безконечна честност и обич на друга жена. 4 месеца след сватбата им младата Велислава го подари с щерка. Доведената сестричка на Александър се споделя Йоанна.

„ Не чаках, че ще виждам сина си сама. С бащата на Александър не се случиха проектите, които имахме ”, показа след раздялата им изпълнителката на шлагера „ Нищо ”. Георги умерено споделял с приятелите си в обществените мрежи фотоси на фамилията си - нещо, което му било неразрешено до момента в който бил с Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР