Поп певицата Джеси Джей в момента е в най-щастливия момент

...
Поп певицата Джеси Джей в момента е в най-щастливия момент
Коментари Харесай

Джеси Джей разкри кой е бащата на бебето ѝ по най-сладкия начин!

Поп певицата Джеси Джей сега е в най-щастливия миг от живота си, откакто посрещна първото си дете предишния месец. " Виновникът " за това е един мъж, чието име тя към този момент не се тормози да разкрие.

Джеси удостовери, че баскетболистът Чанан Сафир Колман е бащата на детето ѝ с компилация от общи фрагменти на любовната им идилия ѝ щастливата ѝ бременност. " Не мога да вардя секрети с цялата тази обич в мен " – написа певицата към споделеното видео. 
                             

34-годишната изпълнителка посрещна своето бебе дъга (така се назовават деца, които се раждат след загуба на предходна бременност) на 12-ти май и използва социалните медии в събота, с цел да разгласи официално връзката си с Чанан.

В историите си в Instagram Джеси също показа фотография на Чанан, който държи ръката ѝ в родилната зала и написа изпълнено с обич и признателност послание към него:

„ Мъча се да вардя нещата в загадка. Мисля, че в случай че ме познавате, знаете това. хаха Искам [да] защитя хората, които обичам, и да запазя нещата единствено за себе си… [...] Но… срещнах този мъж седмици след спонтанния си аборт през 2021 година Като лъч светлина. Той освети черните ми дни. Беше вихрен вятър от обич и беше знамение, че забременяхме естествено без нито един проблем по пътя. Благодарност даже не може да го опише. Той ми е дал доста от най-хубавите дарове в живота ми. Той не пусна ръката ми този ден и не бих могла да го преживея без него. Спокойствието на моята полуда. Мирът на моя боязън. Таткото на моето бебе. Благодаря ти. "

 р Instagram

Чанан Сафир Колман е на 39 години и е датско-израелски професионален баскетболист.  От неговата биография излиза наяве, че той е професионален състезател от 16 години. Подписва с израелския баскетболен тим Апоел Хайфа, което обявява в Instagram през 2021 година

Въпреки че настойчиво пазеше връзката си с Чанан в загадка, Джеси Джей беше свързвана с баскетболиста от април 2022 година , когато Daily Mail ги улови да се целуват на обяд в Лос Анджелис.

Както In Touch Weekly означи, Джеси разгласи, че е доста влюбена още предишния май, мощно намеквайки за връзката си с Чанан.

Малко откакто Джеси разгласи бременността си предходната година, тя и Чанан бяха забелязани да се държат за ръце, поради което плъзнаха клюки, че точно той е татко на бебето ѝ. 
 Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР