Поп кралицата Шер отпразнува рождения си ден на 20 май

...
Поп кралицата Шер отпразнува рождения си ден на 20 май
Коментари Харесай

Шер стана на 77 г: Чувам тези цифри, но не ги разбирам

Поп кралицата Шер отпразнува рождения си ден на 20 май и насочи въпрос към почитателите си в Twitter, който гласеше: " Добре, ще ми каже ли някой, апелирам, по кое време ще се усещам СТАРА? "

Носителката на " Грами " продължи: " Това е неуместно. Продължавам да слушам тези числа, само че почтено казано, не мога да ги схвана. Каква е повода за тях? Имам дислексия и числата са сложни за мен. Благодаря ви, че сте тук, знам, че беше мъчно. Трябва да отида да упражнявам. Twitter е по-труден за мен от TweetBot. ", цитира я dir.bg.
Изпълнителката на един куп неостаряващи като самата нея шлагери, измежду които " Believe ", рядко е засягала тематиката за годините в изявленията. Преди три години за " The Guardian " показа, че старостта не е ѝ е обичана: " Мразя я. Не, не ми харесва. Всяка жена, която е почтена, ще каже, че не е занимателно да остаряваш ", отсече през 2020-а.
Освен неизбежната напреднала възраст, за Шер към този момент и нощните занимания се виждат малко по-сложни: " Като по-млада имах по две представления на вечер и по-късно излизах да танцувам цяла нощ. Сега сякаш би трябвало да си почивам. "

Последната ѝ изява на сцена бе през 2021-а, година по-късно в изявление за " Allure " се дефинира като " икона ".

" В моето схващане една икона постоянно би трябвало да е остаряла. Не мога да приема, че съм стара към момента ", сподели тя пред списанието. " Не го одобрявам на съществено... "

Шер отпразнува 77-ия си рожден ден месец след раздялата си със доста по-младия Александър " Ей И Ес " Едуардс. Тя и музикалният продуцент за първи път провокираха клюки, че са повече от другари през ноември предходната година, а по-късно постоянно бяха забелязвани дружно на събития, в това число и на празненството преди премиите " Грами " през февруари, както и на стилното ревю на " Versace " за сезон есен/зима 2023-а в Лос Анджелис през март, написа изданието " E!News ".

Освен че е всепризната музикална икона, Шер е доста добре позната с приключенията си и дръзките решения що се отнася до модата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР