Поп идолът многократно се е подлагал на пластични операции, за

...
Поп идолът многократно се е подлагал на пластични операции, за
Коментари Харесай

Защо Майкъл Джексън постоянно си кълцаше носа?

Поп идолът неведнъж се е подлагал на пластични интервенции, с цел да усъвършенства лицето си. За никого не е загадка, че от това изключително страдаше горкият му нос, който претърпя десетки интервенции през годините.

Наскоро някогашният охранител на Краля на попа – Мат Фидес, за първи път описа каква тъкмо е била драмата за първата смяна на външния тип на Джако. Оказва се, че това е поради гаврите на бащата на звездата.

„ Семейството на Майкъл го дразнеше поради размера на носа му. Наричаха го с обидни имена, щипеха го и му се подиграваха. Той споделяше, че татко му е този, който го тормози най-вече и се гаври, че артистът е наследил големия нос на майка си. Това му насади големи комплекси “ – споделя телохранителят.

През 1979 година Майкъл Джексън прави първата си ринопластика, с цел да спре издевателството на татко си. Певецът имал и пострадване на носа, тъй че интервенцията блъснала с един патрон два заека.

„ Майкъл танцуваше приблизително към 3 часа дневно. На един стадий той правеше 50 поредни завъртания и един път падна. Счупи носа си и видя това като чудесна опция да го направи по-малък “ – разкрива охранителят.

Източникът добавя, че по-късно Майкъл Джексън е имал доста хирургически интервенции и даже не можел да си спомни точния им брой.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР