POP Icon Keys предлага отзивчиво, тихо и познато изживяване при

...
POP Icon Keys предлага отзивчиво, тихо и познато изживяване при
Коментари Харесай

POP Icon Keys: иновативна клавиатура от Logitech


POP Icon Keys предлага дружелюбно, безшумно и познато преживяване при писане
(снимка: Logitech)

Logitech пусна новаторска клавиатура POP Icon Keys, с която потребителите могат да изразят себе си и да покачат своята работливост. POP Icon Keys незабавно персонализира работното пространство със смелия си дизайн и характерности, които съчетават жанр и функционалност. 

Контурираните, нископрофилни клавиши на POP Icon Keys оферират дружелюбно, безшумно и познато преживяване при писане. Свежите цветове на клавиатурата, транспарантното покритие и елегантният контур ще подобрят и персонализират всяко бюро.

С четирите персонализируеми Action Keys клавиша за улеснение на всекидневието и безплатното приложение Logi Options+ потребителите ще пестят време и ще работят по-интелигентно. Могат да преминат безпроблемно от „ режим на работа ” към „ режим на отмора ” посредством достъп до набор от принадлежности за работливост, отваряне на обичаните обществени, музикални и видео приложения или пускане на AI принадлежности, в това число Logi AI Prompt Builder, с едно натискане на клавиш.

POP Icon Keys също дава всички необятно употребявани клавиши за бърз достъп с едно допиране, като заглушаване на звука, меню с емоджита, скрийншот и други, които могат да бъдат персонализирани и леснодостъпни благодарение на безплатното приложение Logi Options+, с цел да дават отговор на самостоятелните потребности и работен развой.

POP Icon Keys обезпечава работливост с до 36 месеца живот на батерията
(снимка: Logitech)

Клавиатурата е проектирана да работи с голям брой операционни системи и устройства, с благоприятни условия за писане на до три разнообразни компютъра, телефона или таблета с натискане на един бутон. Още повече, POP Icon Keys обезпечава дълготрайна надеждност и непрекъсната работливост с до 36 месеца живот на батерията.

POP Icon Combo съчетава POP Icon Keys с POP Mouse – мишка, включваща SmartWheel колелце за прецизна навигация и Silent Touch технология, премахваща 90% от шума при кликване. POP Mouse разполага с два Action бутона за дейности, които могат да се персонализират посредством приложението Logi Options+ за безпроблемно превключване сред режимите на работа и свободно време.

С батерия, която устоя до 24 месеца и опция за свързване и превключване всред три устройства, можете да работите по-дълго с тази съвременна, компактна и съвършено заоблена мишка.

POP Mouse включва SmartWheel колелце за прецизна навигация и Silent Touch технология
(снимка: Logitech)

Пластмасовите елементи на POP Icon Keys и POP Mouse са направени с рециклирана пост-потребителска пластмаса – сред 37% и 70% според от цвета – за възстановяване на кръговрата и понижаване на въглеродния отпечатък на продукта. Освен това хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други следени източници.

POP Icon Keys ще се предлага в комерсиалната мрежа в розово/бяло, оранжево/бяло, графитено/зелено, лилаво/бяло и графитено/бяло от октомври 2024 година на целесъобразна последна цена на дребно от 115 лева

POP Icon Keys Combo ще се предлага на цена от 155 лева, а POP Mouse за 55 лева Тези артикули се комбинират добре с Logitech Desk Mat – поставка за бюро за цялостна организация на работното пространство.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР