Поп-фолк примата Анелия направи голям концерт в Турция, а организаторите

...
Поп-фолк примата Анелия направи голям концерт в Турция, а организаторите
Коментари Харесай

Анелия се върна с два приза от Турция

Поп-фолк примата Анелия направи огромен концерт в Турция, а уредниците на присъединяване я изненадаха като ѝ връчиха два наградата за Най-харесвана поп-фолк певица в Турция и за Най-слушана ария в Турция – Дай ми още.

Официални посетители на спектакъла, който тя изнесе като комплимент към дамите на 8-ми март, бяха кметът на Чорлу и генералният консул на България в Одрин.

„ Посрещнаха ме като същинска интернационална звезда, а залата беше претъпкана. Всички знаеха моите песни и пееха дружно с мен. Страшно съм поласкана, че Дай ми още е толкоз известна ария в Турция. Мои другари ми споделиха, че постоянно звучи по радиостанции и в нощните клубове там “, описа певицата пред телевизия Планета, представена от Монитор.

Дай ми още се оказа цялостен шлагер в южната ни съседка. Там парчето се завъртя по локалните малките екрани с турската си версия Unutamam, чиито текст е на Тони Стораро. До решението да запише песента и на турски Анелия доближава, откакто снима видеото в истанбулския замък Чираан - благосъстоятелност на огромна хотелска верига.

Парчето се върти по няколко турски канала, както и в Туркменистан, Киргизстан, Узбекистан. Традиционно единствената опция за ротация на непознат реализатор е посредством възнаграждение.

Анелия е първата, за която това се случва гратис, оповестиха неотдавна от отдел просвета и туризъм към посолството на Република Турция в България, което спомага за реализирането на песента.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР