Поп фолк певицата Мария призна, че е бита Мъжът й Мирослав

...
Поп фолк певицата Мария призна, че е бита
Мъжът й Мирослав
Коментари Харесай

Фолкаджийката Мария призна: Да, не отричам, бита съм!

Поп фолк певицата Мария призна, че е бита

Мъжът й Мирослав Соколов-Дзвера й нанесъл побой и даже я заплашил с револвер.

Тя съумяла да се отскубне и да се обиди в полицията, а ченгетата незабавно закопчали насилника. Лихварят е в ареста и чака дали ще бъде пуснат под парична гаранция.

Побоят е станал на 21 март и е бил в действителност свиреп, тъй като това не бил първия път, в който Миро протяга ръка на певицата.

Комшии настояват, че от вкъщи на Мара Отварачката не за първи път се чуват кански писъци и кавги, като Соколов си разрешавал постоянно да я млати крепко.

„ Да, удостоверявам, бита съм “, призна Мария пред Нова телевизия. Но заралийката отхвърли да заяви повече детайлности към гнусната преживелица.

„ Искам да се успокоя, да се събера и да премисля обстановката.Искам да си дам малко време и едвам тогава да кажа цялата истина “, обяснила поп фолк певицата.

Както е ясно, Мирослав Соколов е третия брачен партньор на Мара Отварачката. Миньончето на поп фолка не спираше да се фука наляво и надясно какъв мъжага е Миро, и по какъв начин си живеят по-добре, и от „ влюбени гълъбчета “.

„ Така е, като ги търсят все паралии, които наподобяват на селски пехливани от селския площад. Не желаят умни и работливи момчета, ами неизвестно по какъв начин спечелили парите си “, скочиха в нета.

Тагове: Мария Мара Отварачката Мирослав Соколов Миро Дзвера певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР