Поп-фолк певицата Луна посети тази сутрин в ЦИК, за да

...
Поп-фолк певицата Луна посети тази сутрин в ЦИК, за да
Коментари Харесай

Ето до къде стигна Луна, за да събере подписи за президент

 Поп-фолк певицата Луна посети тази заран в ЦИК, с цел да се записва за присъединяване в президентските избори. Нещо друго обаче е доста по-интересно. Няма да повярвате къде е събрала подписи за кандидат-президентството си и на какви гласоподаватели ще разчита в бъдеще. 

Миналият петък и събота Луна е посетила прочут нощен клуб в Студентки град. Макар че наредбата гласи заведенията да бъдат затворени след 23 часа, огромна част от нощните заведения работят и Луна тъкмо там е търсила поддръжка, написа " Блиц ". 

" Беше се позиционирала на едно кресло на входа на заведението и придърпваше всички към себе си. Искаше ми данните - име. ЕГН и автограф, с цел да събере численост за вписване на партия. Разговаряше си с всеки и даваше обещания за по-добър живот. Беше занимателно, като атракция в клуба, само че надали някой от подписалите се ще гласоподава за нея на идните избори ", издаде свидетел.  

" Не й прави чест да посещава заведения, които работят на инат на наредбите на държавното управление. Тя още занапред гази закона, какво остава за след това ", гневят се хора, които са разбрали за желанията й да става идващият президент на България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР