Поп-фолк певицата Лияна е вече на 41 години, има красива

...
Поп-фолк певицата Лияна е вече на 41 години, има красива
Коментари Харесай

Поп-фолк певицата Лияна на 41, изглежда повече от невероятно за възрастта си!

Поп-фолк певицата Лияна е към този момент на 41 години, има красива 19-годишна щерка и възрастта несъмнено не ѝ проличава. Изпълнителката наподобява доста по-млада, а тялото ѝ е във супер форма, написа iwoman.bg.

Наскоро Лиляна Попова, както е същинското ѝ име, показа фотография по долни дрехи, на която с горделивост показва фигурата си. Тя също по този начин изясни по какъв начин се поддържа.

" Както знаете, за мен спортът е метод на живот! Освен това постоянно съм се стремяла да се храня чисто и здравословно? Нещото, което си потвърдих на мястото, на което се случваше този детокс, е, че в действителност самичка, слушайки тялото си, аз съм се хранила извънредно вярно! В “простичката " храна се крие ключът към нашето здраве! В дребното обработка, в дребните количества! Единственото, което ми беше мъчно да изключа, беше захарта! Шоколадът, без който не можех, само че се оправих с неналичието му! ", написа певицата в пост в обществената мрежа Instagram.

" Единственото, което няма по какъв начин да върша всеки ден, са процедурите с тиня, масажите, които благодарение на електрически импулси, подтикнаха всеки ден функционалността на другите органи. Но пък живеейки вярно, ние ги предпазваме от разнообразни патологии и болежки! Това можем да го вършим всички! Вълшебната ябълка?, вълшебната целина?, чия?, цвекло?, отвред можем да си ги вземем, не костват скъпо, а лекуват, пазят, подкрепят функционалностите на организма ни. Те са нашите лекари! Обичайте себе си - елементарно е! Подарете си здраве, хубост и дългоденствие, благодарение на майката природа и волята си! И... не подценявайте спорта - той е най- великият врач? Дори експертите тук го слагат на 1-во място! Обичам Ви! ", добавя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР