Поп фолк певицата Камелия е качила 10 кг по време

...
Поп фолк певицата Камелия е качила 10 кг по време
Коментари Харесай

Камелия качила 10 кила в пандемията

Поп фолк певицата Камелия е качила 10 кг по време на първото изключително състояние у нас. Усмихнатата русокоска се е наляла доста през първата карантина, която бе преди година, писа таблоидът „ Уикенд”.

Чипровката се застояла у дома и незабелязано наддала цели 10 кила. Разбира се, Камелия няма фотоси в цялостен растеж от дебелия си интервал, само че очевидци издават, че е била качила на стомах и се е сдобила с пухкави ръце. Това много я депресирало. Изпълнителката от лекия род се взела в ръце и съумяла да се втали за лятото на 2020-та година и по този начин съвсем никой не схванал на качването на килограмите ѝ.
 Камелия качила 10 кила в пандемията

Русокосата хала си направила своя диета, която ѝ помогнала единствено за 40 дни да се втали. Тя изключила всички млечни артикули и месото, а на всеки две седмици гладувала по 24 часа. Единственото, което си разрешавала, било вода и 2 чаши ментов чай без захар.

Напълняването на Камелия може да се види за броени секунди във кино лентата „ Голата истина за група Жигули”, където тя взе участие и в част от фрагментите ясно си проличава заобления стомах на русокоската.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР