Поп фолк изпълнителката излизала на сцената с черен потник, който

...
Поп фолк изпълнителката излизала на сцената с черен потник, който
Коментари Харесай

Бременната Преслава Има Една Голяма Мъка В Живота Си! Вижте Какво Не Дава Мира На Известната Певица!

Поп фолк изпълнителката излизала на сцената с черен потник, който добре прикривал заобленото й коремче, черен панталон и високи червени сандали. Освен поради суеверия поп фолк изпълнителката не сменяла театралните облекла поради спестовността. Певицата не желала да харчи пари за тоалети, а предпочитала да ги дава за бъдещия им правоприемник с Павел. И до момента в който преди време Деси Слава най-малко сменяше тоалетите, то Преслава залага на еднакъв. След като схванала, че положението на Павел не е толкоз огромно, Преси решила да се откаже от непотребните облекла за бременни, които след няколко месеца няма към този момент да й трябват.

Единствено отвън сцената поп фолк певицата си разрешава да сменя тоалетите. Тогава Преслава се облича спортно. Тя залага на дънки, кецове и тениски. А това се вижда от последните фотоси оповестени от певицата в обществената мрежа. Само преди няколко часа Преслава показа фотография от своята отмора и получи многочислени похвали от своите почитатели и фенове.

Преслава заобикаля черните тоалети единствено отвън сцената сн. Facebook

„ Красива “, „ Сладка “, „ Невероятна “, „ Съкровище “, са единствено част от благите думи за бременната Преслава от нейните почитатели. Те означават, че поп фолк изпълнителката наподобява „ повече от прелестно “ за бременна жена, макар, че не това е най-важното съгласно тях. Почитателите на Преси й благодарят за това, че ги прави съпричастни към този необикновен миг от нейния живот и споделя с тях своите прекарвания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР