Поп-фолк иконата Глория отпразнува рождения си ден със сбъдната мечта.

...
Поп-фолк иконата Глория отпразнува рождения си ден със сбъдната мечта.
Коментари Харесай

Глория отпразнува рождения си ден с Лепа Брена

Поп-фолк иконата Глория отпразнува рождения си ден със сбъдната фантазия. В навечерието на празника си тя се качи на сцената дружно с легендата на югофолка Лепа Брена, за което родната звезда призна, че е копнеела от дребна. За невероятното си прекарване се похвали самата тя, като разгласява фотография дружно с балканската икона.

„ Била съм дете, когато се влюбих в песните й! Сега пях с нея на една сцена! Велико прекарване бе за мен. Да си признателен е в основата на моите триумфи, а аз съм признателна за всичко, което ми сервира ориста! “, написа Глория под фотографията си с Брена.

От фрагмента виждаме, че за взаимната им театрална изява изпълнителката на „ Ангел с дяволска душа “ е заложила на искрящо бяла рокля, до момента в който изпълнителката на Ti si moj greh е избрала да притегли погледите с червен тоалет и златни орнаменти.

" Обичам рождените си дни! Това е най-хубавият и специфичен ден за мен в годината! В навечерието на моя рожден ден желая да си пожелая да съм здрава, с цел да мога да мога да сбъдвам още от фантазиите си, а аз умея да бленувам! И колкото повече фантазии имам, толкоз повече ми се сбъдват. Споделени мигове със фамилията и приятелите ми и още хубава музика да върша за моята аудитория! Ето за тези мигове желая да продължа напред, скъпо е и ми е нужно като въздуха! ", написа още певицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР