Поп фолк дивата Камелия се върна от Щатите, където имаше

...
Поп фолк дивата Камелия се върна от Щатите, където имаше
Коментари Харесай

Камелия Се Върна От Сащ И Извади Тежката Картечница! Леш, Направо Размаза Колежките! Хората Са Бесни След

Поп фолк дивата Камелия се върна от Щатите, където имаше турне. Противно на упованията, че работите й няма да потръгнат, както се изписа от не една медия у нас, златната рибка на чалгата е повече от щастлива.

Камелия взриви българите зад океана, тя е една от дребното, които не стопират да пеят онлайн

Оказа се, че тя е трябвало да изнесе 10 концерта зад океана, само че заради големия интерес на българското общество там, те станали цели 14. Камелия се раздала на макс и това не останало неусетно от публиката й.

Тя обаче не пропусна да насоли доста свои някогашни колежки от „ Пайнер “, които пеели на плейбек и си спечелили недоволството и гаврите на сънародниците ни. Които неведнъж даже ги освирквали.

„ Много мои сътрудници са гостували там и някак си бизнесът е безнравствен. Защото когато българите в чужбина заплащат 45 $ вход, желаят изпълнителят да пее онлайн. За тях това е обикновено.

Когато някой пристигна и си претупа програмата, просто с цел да отметне следващия ангажимент, остават разочаровани. Наистина, посрещнаха ме с голямо съмнение.

Смятаха, че надали не ще получат от мен същото несериозно отношение. Но в последна сметка съумях да им покажа, да ги отпусна и да ги развличам по моя си метод “, похвали се Камелия.

Тя е една от дребното родни чалга певици, които в действителност могат и пеят онлайн. Няма по какъв начин това да не се усети от публиката и да не бъде признато с аплодисменти и удивление.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР