Поп-фолк дивата Андреа от скоро пребивава в Щатите, след като

...
Поп-фолк дивата Андреа от скоро пребивава в Щатите, след като
Коментари Харесай

Голяма трагедия сполетя поп-фолк певицата Андреа

Поп-фолк дивата Андреа от скоро обитава в Щатите, откакто остана извънредно афектирана от реакциите на българските медии, подбудени от присъединяване й във „ ВИП Брадър “ като коментатор. Тя съумя да изненада всички фенове с новата си визия, която надалеч нямаше общо с това, което сме привикнали да виждаме в телевизионните изявленията и клиповете към поп-фолк частите й.
Преди дни тя реши още веднъж да се изяви на българската сцена, като се появи в пловдивски клуб, само че реакциите и на аудиторията, и на медиите още веднъж бях отрицателни и подигравателни.

Едва ли има някой, който да не е забелязъл, че откогато Андреа напусна „ Пайнер “ тотално пропадна. Спря да прави песни, участията и фрапантно понижиха и тя като цяло се покри. Освен това, певицата най-вероятно има и здравословни проблеми, тъй като е качила много килограми и наподобява радикално друго. А сегашният й външен тип тотално я отдалечава от облика й на секссимвол, с който всички бяха привикнали.

Това обаче надалеч не значи, че се отхвърля от чалгата. Тя даже звъняла на нощните клубове и сама се предложила за участия. Хонорарът й бил доста смъкнат – единствено 1500 лева Управители и притежатели на заведения не желали и да чуят за нея, защото Андреа не съумяла да сътвори топли усеща с тях и до момента в който беше на върха на кариерата си. Още тогава всички се оплакваха от надменното й държание и безинтересната стратегия, която предлага. Сега съумява едвам по 1-2 участия на месец-два да си уреди.

Още по-интересен факт е, че почитателите на поп-фолка доста бързо я не помниха и съвсем никой не се интересува за какво към този момент не се вижда на необятния екран и в нощните клубове.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР