Поп филк звездата Азис иска да става министър. Той възнамерява

...
Поп филк звездата Азис иска да става министър. Той възнамерява
Коментари Харесай

Азис иска да става министър – цели се в Министерството на културата!

Поп филк звездата Азис желае да става министър. Той има намерение да стане министър на културата. Това намерете разгласи обществено костинбродският славей в студиото на NOVA. Запознати с биографията на попфолк идола напомнят, че упоритостите му да влезе в политиката са били подклаждани години наред от неговите почитатели. Те считали, че е най-подходящият и най-достойният човек у нас за това занятие. Азис очевидно не е останал ням за апелите им, тъй като преди няколко години бе главната звезда на концертите на Българска социалистическа партия преди евроизборите. Днес изпълнителят на „ Хабиби “ към този момент е определил за себе си къде ще бъде най-полезен в йерархията на държавното ръководство.

„ Може би един ден ще гостувам не като артист, а като министър на културата. Ще ми бъде мъчно, само че сигурно ще се обкръжа с хора, които ще ми оказват помощ и ще направя повече за обществото “, сподели пред водещия Мариан Станков – Мон Дьо топ артистът.

Азис продължи разголиадушата си и с други самопризнания. По думите му мъжете го харесвали повече от дамите.

„ Аз не събуждам пристрастености у дамите. Те като че ли виждат собствен брат, другар или приятел, с който излизат. Мъжете са по-безпардонни. Те са ловци, по-първичните и са по-многобройните на моите участия “, посочи попфолк кумирът. „ Нямам звезда на Алеята на славата, за жалост. И това е фантазията ми, за нищо друго не бленувам. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил до в този момент “?, добави чалга изпълнителят.

Азис има вяра, че всички българи са безусловно захласнати от неговия полов живот. Причината съгласно него е, че той е всичко това, „ което те са си представяли, че вършат “. А на него „ всичко му се е случило в любовта “, заключи артистът. „ Аз съм събирателно на цялата нечистотия, която може да роди мозъкът ти “, самоописа се изпълнителят на на шлагера „ Сен Тропе “.

Азис довери още, че не обича да гледа обратно.

„ Много ненавиждам тази фраза: Нека не забравяме от кое място сме тръгнали. Аз споделям: Нека забравим от кое място сме тръгнали “, тъй като там няма нищо. Там е един смут и апетит. Всичко, от което съм избягал. Това не ме комплексира, плаши ме по какъв начин съм оживял. Как е допустимо да оцелееш измежду толкоз ненавист? Но към този момент не ми е мъчно “, показа изпълнителят.

Той за първи път изля от дребния екран и детайлности за драмата, която го е сполетяла неотдавна.

„ Най-страшното нещо в живота ми беше преди седмица, когато огромната ми щерка влезе в болница. Възпаление на гърлото, само че заразно, и не ме пускаха при нея, и я чувах единствено по телефона. Чувах по какъв начин не може да приказва и ти не можеш да направиш нищо “, описа кралят на попфолка. „ Нито е до пари, нито до медикаменти, до нищо. Най-страшното нещо е да не можеш да окажеш помощ на детето си “, показа той.

 

Източник – NOVA

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР