Понятието " метросексуален " се появява за първи път в

...
Понятието " метросексуален " се появява за първи път в
Коментари Харесай

Метросексуален мъж - що е то?

Понятието " метросексуален " се появява за първи път в стилните списания в края на предишния век, само че даже и през днешния ден смисъла на този термин провокира смесени усеща у хората. Някои възприемат думата като комплимент, а други я считат за обидна. Нека забележим кои са метросексуалните и по какво се разграничават те от елементарния мъж.

В превод от американски диалект думата "метросексуален " поражда вследствие на комбинирането на две думи: метрополис и пол. Метросексуален е човек, който доста деликатно се грижи за себе си - за своята фигура, външен тип, жанр на обличане. Основната разлика сред тях и елементарните мъже е в степента, тъй като за първия вид това е измежду главните преоритети в живота.

В доста връзки мъжете с този метод на живот са сходни на дамите - обичат да пазарят, да се грижат за кожата и косата си, да употребяват скъпи парфюми и даже декоративна козметика.

Има и още две избрания "метросексуален ":
мъж, който е цялостна диаметралност на „ мачото “, избира всичко елегантно и красиво, грижи се за външния тип, следва стилните трендове и посещава салони за хубост.жител на мегаполис, който има отличен усет и естетическо усещане, не пести пари и време за възстановяване на тялото и външния си тип. Има повече шансове да срещнете метросексуален в огромните градове, защото има повече благоприятни условия за поддържане на съвършен външен тип, тъй като за това би трябвало да посещават салони за хубост, магазини и фитнес зала.
Несъмнено животът с подобен мъж може да донесе избрани неудобства и дискомфорт. Тези господа постоянно не желаят да основават семейство, тъй като главният обект на тяхното внимание и грижа са... самите те. Освен това ще би трябвало да се борите за място в банята и пред огледалото ;)

Общуването с подобен мъж е прелестно, тъй като той не се срами да посещава публични места и многолюдни събития, той споделя заниманията на приятелката си, посещава козметик, теляк и коафьор на драго сърце. Момичета, имайте това поради! Ако желаете да намерите метросексуален сътрудник, обърнете внимание на нюансите, които го отличават от елементарните мъже. Той най-често избира специалност, обвързвана с другарство с хората. Има десетки чифтове обувки и голям дрешник. Също по този начин постоянно върви на кино и спектакъл.

Предлагам ви и 10 съответни признака, по които можете да разпознаете този мъж.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР