Понякога всеки от нас по пътя си среща хора, с

...
Понякога всеки от нас по пътя си среща хора, с
Коментари Харесай

6 знака, че сте срещали някои хора в минал живот

Понякога всеки от нас по пътя си среща хора, с които има някаква специфична връзка. Струва ни се, че сме виждали тези хора по-рано. Експертите разкриха някои безапелационни признаци, че сте виждали индивида в минали животи.
Буря от страсти
Обикновено, при среща с някого от минал живот изпитваме  много бурна реакция. Това може да бъде горест, гняв, яд, обич - каквото и да било. Тези страсти са неволни, тъй че е невероятно да ги сдържате. Ако човек не провокира никакви страсти или те са неутрални, това значи, че несъмнено не сте се срещали в предишния живот.
Имате голям интерес към избран човек
 12 мощни кармични закона 12 мощни кармични закона
Думата " карма " от санскрит безусловно значи " деяние " и е духовното пояснение на закона на Нютон " Всяко деяние има равно по големин...
Ако нова персона във вашата среда ви стане доста забавна, това демонстрира съществуването на минали връзки. Такъв човек може да бъде освен сродна душа, само че и другар, сътрудник по работа, инцидентен прочут. Вашият интерес допуска, че срещата не е инцидентна. Може би би трябвало да завършите някакъв забранен бизнес.
Астрологичен разбор
Има раздел от астрологията, наименуван синастрия. Оказва се, че той може да отговори на въпроса дали този или оня човек ни е бил прочут в минали животи. Синастрията е извънредно сложна, затова, с цел да се оцени съвместимостта и тайната кармична връзка, е по-добре да се обърнете към специалисти.
Любов от първите секунди
Любов от пръв взор не съществува. Експертите по душeвност и биоенергия означават, че към този момент сме виждали такива хора в предишното. Вероятно към този момент сте се обичали. Ако двама души не са се виждали в други превъплъщения, сред тях несъмнено няма да има обич от пръв взор.
 8 метода да измененията кармата си 8 метода да измененията кармата си
Кармата не е предопределена орис, от която няма избавление, а резултат от нашите мисли и дейности и в същото време е опитът, насъбран от п...
Изглежда сте сменили функциите
Например наследник се грижи за родителите си, които сами не могат да създадат това. Децата постоянно са наставници и помощници на родителите. В такива случаи те приказват за промяна на функциите. В предишния живот функциите са били противоположни: децата са били родители, а родителите са били децата.
Възстановяване на връзките
След раздялата със сродна душа или другар от време на време се събирате след доста години. Това демонстрира, че индивидът е бил от огромно значение за вас в предишните животи и вие за него. Много е значимо желанието да възстановите другарството или любовта да е взаимно, откровено и доста мощно. Едностранното предпочитание не демонстрира загадка кармична връзка.
Също по този начин, доста внимание би трябвало да се обърне на интуицията. Шестото възприятие може също да ви даде отговори на въпроси за минали животи и смисъла на някои хора за вашата орис.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР