Понякога в съня си може да видите зли същества и

...
Понякога в съня си може да видите зли същества и
Коментари Харесай

Сънища за зли същества и сили

Понякога в съня си може да видите зли същества и сили – те са ви изпратени, с цел да ви дадат избрани знаци, които да ви послужат в действителния живот.

Ако в съня си виждате една или повече вещици, това е знак, че ще ви би трябвало съвет от умен другар, с цел да решите избран проблем, който дълго време ви тормози.

Ако в съня си видите млада и красива магьосница, това е знак, че в последно време контролът върху обстановките в живота ви се изплъзва от ден на ден. Вие сте съсредоточени върху себе си и това ви пречи да съумеете да преодолеете някои проблеми.

 Демони насън

Ако сънувате, че срещате вълшебник или вълшебница в гора, това е знак, че би трябвало да вземете най-сетне решение по значим въпрос, което все отлагате.

Ако в съня си виждате магьосница, която вари нещо в някакъв котел и излиза пара от него, това е знак, че натрупвате доста завист в сърцето си към някого и всичко това ще свърши доста зле.

Ако видите вълшебник в съня си, който събира билки, това е знак, че не забелязвате нито положителното, нито злото към себе си, и това ще ви донесе неприятности.

 Вещици

Когато в съня си виждате някакви зли създания, това е знак, че не би трябвало да се пробвате да постигнете смелите цели, които сте си сложили, тъй като това ще ви донесе единствено разочарования.

Когато в съня си сте заобиколени от някакви зли същества и не виждате излаз от обстановката, това значи, че финансовото ви положение ще се утежни.

Ако видите малко зло създание в съня си, това предвещава рисковани инициативи за вас. Те обаче ще завършат с доста неприятности.

Ако виждате в съня си някакво демонично създание, това е знак, че с ваши близки ще се опитате да постигнете нещо огромно, само че начинанието ви ще бъде обречено на неуспех.

Когато в съня си виждате остаряла и ужасна магьосница или друго зле изглеждащо създание, което е заредено със зла сила, това е знак, че ще имате неприятности в фамилията си.

Ако в съня ви се яви създание, което наподобява на дявол, това значи, че не давате на възприятията си да излязат на повърхността и това ви пречи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР